Du vil aldri tro meg

Ett år. Det er gått ett år. Jeg er fortsatt ikke sikker på alt som har skjedd, alt som vil skje. Ashcroft sier at jeg bør skrive ting ned, loggføre livet mitt, eller i alle fall få tankene mine ned på papir. Jeg tror han er oppvokst i et annet århundre. Han ga meg en skrivemaskin, sånn som man taster på og så kommer teksten direkte på et ark. Jeg ba ganske fort om å få den byttet ut i noe mer digitalt. Noe som kan hjelpe meg med å spre det jeg har på hjertet. Og Ashcroft?s brev er ikke akkurat sosiale medier.

Før jeg begynner, vil jeg ha et par ting klart for de som måtte lese dette.

  1. Dette blir ikke en blogg med masse bilder. Jeg er konstant på farten, og tingene jeg kan ta bilder av, det er ikke, vel du ville ikke trodd meg. Og du ville heller ikke ønske å ha de bildene på netthinnen.
  2. Jeg kommer til å være vag med vilje. Mulig du tror jeg snakker i metaforer, men når jeg forteller om demoner, så er det ikke metaforer. Tro akkurat hva du vil, men i min verden, er dette virkelig.
  3. Dette er ingen «rosablogg». Jeg er en jente på 17 år, men min verden er svart, grå og blodrød, ingenting annet.
  4. Om du kommer hit for sminketips, så har jeg ingenting å bidra med. Kanskje med unntak av at jeg vet hvordan man sminker bort et blåmerke, og hvordan man skal få presset en hoven fot inn i høye hæler.

Mitt navn er Ophelia Angel. Jeg er en 17 år gammel spedbygd jente med blondt hår. Det er ett år siden jeg så min fars i hjel-smadrede bil på TV og fant min mors oppkuttede lik på soverommet i hjemmet vårt. Det er ett år siden min vakre, uskyldige søster havnet i et koma hun ikke våkner opp fra. Det er ett år siden jeg så min første demon.

Det siste året har jeg brukt på å løpe fra farer. Jeg har blitt kastet rundt og flyttet på, flere ganger enn du har dusjet det siste året. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg valgte å blogge, framfor å lage meg en dagbok. Du vil ikke tro meg uansett. Jeg har til dels munnkurv også, så det hele og fulle bildet kan jeg uansett ikke gi deg. Og bildebevis finnes ikke lenger i denne teknologiske alderen. Jeg tror valget om å blogge, rett og slett kommer av at jeg ikke klarer å tie helt stille. Mine foreldre ble en ussel artikkel i avisen. Politiet har gitt opp alle leteaksjoner og jeg må leve med konstant smerte i både sinn og kropp. Jeg fortjener å bli hørt.

Mitt navn er Ophelia Angel. Jeg vil ikke bli en ussel artikkel. Jeg vil ikke ofre meg for noen andre enn min komatøse søster. Jeg vet at Ashcroft er glad i meg, men han er synonym med fare. Jeg vet at Ester bryr seg, men hun er dårlig til å vise det. Jeg vet at min søster vil våkne fra koma, men ikke når. Det ligger i mine hender. Om jeg bare kunne slutte å skjelve. Mitt navn, er Ophelia Angel; Den Siste Erkeengel. Jeg sa du ikke ville tro meg.

2 kommentarer

Marthe Sofie

14.06.2017 kl.10:41

Kondolerer så mye! Det må være helt uttholdelig å gå igjennom noe sånt! Jeg mistet storesøsteren min for 3 år siden og det er helt jævlig enda. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det! Masse gode klemmer!

Torunn

14.06.2017 kl.13:07

*varme tanker til deg*

Skriv en ny kommentar

, Os i Hordaland

Kategorier

hits